Selge bil

Hvordan gjøre bilsalget enkelt

Vil du selge bilen raskt og enkelt? Les de beste salgstipsene.

Selge bil

Slik selger du en bil etter dødsfall

Å selge bil etter dødsfall, som en del av dødsboet, kan være en kompleks oppgave. Det kan være vanskelig å manøvrere seg gjennom lover og regler. Derfor har vi i Nettbil gjort prosessen enkel for deg.

Selge bil

Kjøpekontrakt bil - for deg som skal selge eller kjøpe en bil

En kjøpekontrakt er en formell avtale som beskytter både kjøper og selger. I denne artikkelen går vi igjennom de viktigste elementene som utgjør en solid kjøpekontrakt.

Selge bil

Verditap på bilen: Hva er den egentlige kostnaden?

Har du lurt på hvor mye verdien på bilen din faller når du kjører ut av porten til en forhandler? Da bør du lese videre.

Selge bil

Hvordan selge bruktbilen din

I denne artikkelen skal du få lese om hvordan du effektivt kan selge bilen din, få en prisvurdering på bilen din, hvordan best gjøre den klar for salg og mer.

Selge bil

Selge bil med heftelser

Det å selge bilen med heftelser kan gjøres både gjennom forhandler, privat og Nettbil. Vi har samlet våre beste tips på hva det er verdt å tenke på når du skal selge (og kjøpe) en bil med heftelser.

Selge bil

Selge bilen til forhandler?

Det å selge en bil kan for mange virke som en langvarig og slitsom prosess, mens for andre kan det være en spennende opplevelse. Er du en av de som befinner seg i den første kategorien, da kan det å selge bilen gjennom Nettbil som forhandler spare deg for mye tid og hodebry.

Selge bil

Selge elbil: En enkel guide

Det er et par ting du må være obs på dersom du ønsker å selge elbilen din – her får du en guide over de viktigste punktene.

Selge bil

Derfor bør du ikke selge bedriftens biler selv

Vurderer bedriften din å bytte ut bilparken er det flere grunner til at dere ikke bør selge bilene til en forhandler selv.

Nettbil illustrasjon

Kom i gang med et enkelt bilsalg

Det har aldri vært enklere å selge bil. Lever bilen, så fikser vi resten.