Bli en del av Nettbil teamet

Er du i starten av din karriere eller på jakt etter neste skritt? Hos Nettbil vil du bli en del av et fremoverlent selskap i vekst, med et sosialt miljø og ikke minst hyggelige kollegaer.

Se ledige stillinger
hero

Vil du jobbe i Nettbil?

Nettbil er en digital tjeneste som gjør det enkelt for folk å selge bilen, raskt og trygt! Vi er et teknologidrevet selskap i hurtig vekst med mange spennende karrieremuligheter. Vi søker deg som er engasjert, positiv og har lyst til å være med og forme Nettbil sin framtid. Hos oss kommer du raskt inn i et åpent og sosialt arbeidsmiljø der vi spiller hverandre og Nettbil gode.

Hvordan er det å jobbe i Nettbil

Møt noen av våre engasjerte medarbeidere og hør om deres reise og hverdag i Nettbil.

Anna Karoline Monsen Myklebust

Lead Oppgjør

“Jeg startet min reise i Nettbil som kunderådgiver og jobber nå som teamleder i oppgjørsavdelingen. I tre år har jeg fått ta del i selskapets spennende reise og vekst med Nettbil-familien. Jeg har fått prøvd meg på en rekke forskjellige arbeidsoppgaver og sett selskapet vokse fra 15 til 60 ansatte.”

Trine Wagelid

Teamleder Salg

“Jeg startet som første teamleder i Nettbil februar 2020, og har fått være med å bygge opp selskapets salgsavdeling. Nå er vi 3 teamleder og mange flere kunderådgivere. Jeg er veldig stolt av miljøet vi har skapt i Nettbil og ser fram til å fortsette denne spennende reisen med alle flinke kollegaer rundt meg, og ikke minst å fortsette å sette nye rekorder.”

Philip Tisthammer

Logistikk- og reklamasjonsansvarlig

“Nettbil er et ungt selskap med svært flinke og engasjerte mennesker. Spennende og varierte arbeidsoppgaver, i kombinasjon med muligheten til å bidra til Nettbil sin suksess var grunnen til at jeg søkte jobb her i 2019. Siden da har Nettbil hatt en enorm vekst, og å se fleksibiliteten til selskapet ved å løse utfordringer og tilpasse seg markedet er svært motiverende.”

Dino Vuckic

Oppgjørskonsulent

“Jeg har jobbet i Nettbil i snart 4 år, hvor jeg startet først som rådgiver. Siden den tid har jeg vært innom flere avdelinger og fått bred erfaring på tvers av Nettbil. I dag sitter jeg med en sterk kompetanse innen både salg og service. Nettbil er et sted med gode kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det alltid er noe gøy som skjer!”

Torbjørn Stubberud

Kunderådgiver

“Som kunderådgiver i Nettbil får jeg muligheten til å følge kunden gjennom hele bilsalget. Vi leverer en konkurransedyktig tjeneste i en ellers tradisjonell bransje. Salgsmiljøet er preget av åpenhet og høyt tempo, og her er det ingen spisse albuer! Jeg får muligheten til å jobbe med alle slags type kunder og biler, og får tett oppfølging slik at jeg når mine salgsmål. Nettbil byr på et godt arbeidsmiljø og høy takhøyde.”

Ofte spurt

Hva ser dere etter i en kandidat?

Vi ser etter medarbeidere med en ja-holdning, som liker å jobbe i team og ser på Nettbil som en spennende mulighet å få bli med å forme et selskap i kraftig vekst. Vi verdsetter mangfold og tror at vårt team bare blir bedre og sterkere med forskjellige erfaringer. Høyere utdanning er ikke alltid et krav for stillingene hos oss, det viktigste er at du er motivert og ønsker å skape gode kundeopplevelser. En interesse for bil er også et pluss!

Hva slags stillinger rekrutterer dere til?

Det varierer, hos oss finnes det mange spennende stillinger som krever ulik kompetanse og utdanningsnivå. Vi rekrutterer til blant annet kunderådgiver, annonseringskonsulent, oppgjørskonsulent, økonomikonsulent og kundeservicemedarbeider. Ledige stillinger akkurat nå finner du her.

Hvordan er det sosiale miljøet i Nettbil?

I Nettbil er vi glad i sosiale sammenkomster og aktiviteter, og ikke minst å feire gode resultater! Her finner du en ivrig gjeng som er glad i å finne på ting både under og etter arbeidsdagen. Bli med på ping-pong og racing rig turnering, lønningspils, sommer og julefest, holmenkollstafetten og mye mer. For å holde oss i form er vi også en gjeng som tar turen over til treningssenteret i nabobygget fra tid til annen.

Om oss

Nettbil ble lansert i 2017 fordi vi synes salg av bil burde gjøres enklere og bedre for folk. Vi hadde et ønske om å lage en løsning hvor flere forhandlere kunne by på bil samtidig. Nettbil har siden den gang blitt en digital tjeneste, som tilbyr et sømløst og enkelt bilsalg. Vi holder i salgsprosessen, arrangerer budrunde og sørger for at våre kunder får høyest bud på sin bil fra forhandler.

Vi er et selskap som tørr å utfordre den etablerte bilbransjen og vi forventer betydelig vekst i både omsetning, samarbeidspartnere og medarbeider fremover.

Vi er stolte over å ha hjulpet over 20 000 kunder med å selge bilen sin, og at vi nå har over 60 medarbeidere!

Vi gleder oss til veien videre og håper du vil bli med på turen, tut tut!

Bli med på teamet

Er du i starten av din karriere eller på jakt etter neste skritt? Hos Nettbil vil du bli en del av et fremoverlent selskap i vekst, med et sosialt miljø og ikke minst hyggelige kollegaer.

Se ledige stillinger