Rine

Med Nettbil slapp jeg stresset med bilsalget og ble fulgt godt opp hele veien

Da Rine skulle selge bilen sin var hun forberedt på en tidkrevende og stressende prosess, men med god hjelp fra Nettbil endte prosessen med å bli det helt motsatte.

- Jeg hadde en kunderådgiver som fulgte meg opp gjennom hele bilsalget. Jeg slapp alt stress og ble fulgt godt opp hele veien. Det ga meg en trygghet på at dette kom til å gå bra, og det gjorde det jo, forteller hun.

Rine vurderte å selge bilen sin på Finn, men var skeptisk til å måtte håndtere hele prosessen selv. Hun ønsket ikke å stå ansvarlig for bilen sin etter salget og fryktet det tidkrevende aspektet ved visninger og håndtering av spørsmål.

- Alt dette slapp jeg med Nettbil. Jeg er jo ikke en bildame, så det å prate i telefoner, holde visning og svare spørsmål om bilen hadde jeg virkelig ikke lyst til, legger hun til.

Oppgjør allerede samme kveld

Etter at Rine hadde registrert bilen på Nettbil, ble hun raskt kontaktet av en kunderådgiver som forklarte prosessen. Hun ble instruert om når og hvor hun skulle levere bilen hos NAF, og kort tid etter var bilen levert, og budrunden kunne begynne.

- Budrunden gikk veldig enkelt for seg, Nettbil ordnet alt for meg og jeg fikk sms når det kom inn nye bud. Når budrunden var over kunne jeg velge om jeg ville akseptere budet eller ikke – og det gjorde jeg. Det var ikke noe stress i det hele tatt og jeg lurer på om oppgjøret kom inn på konto allerede samme kvelden. Det var over all forventning, forteller hun.

Et trygt og enkelt bilsalg

Rine satte stor pris på den tette oppfølgingen av kunderådgiveren gjennom hele salget. Hun fikk raskt svar på alle spørsmål via både mail og telefon.

- Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. Jeg ble møtt på en seriøs måte og kommunikasjonen var enkel. Prosessen var ryddig, og jeg var trygg på at alt ville gå som jeg ønsket, sier hun.

Rine avsluttet salgsprosessen med en god opplevelse av Nettbil. Hun anbefaler Nettbil til alle andre som ønsker en enkel og rask salgsprosess uten styr og stress.

- Det var gøy å selge bilen med Nettbil. Selv om man kanskje får litt mindre for bilen enn på Finn, får man solgt bilen raskt og enkelt, og oppgjøret kommer fort. Det var egentlig ingenting som var stress med å selge bilen med Nettbil. Det eneste er at man ikke har bil mer, men det kan man jo få seg på nytt, avslutter hun smilende.

Dette er Nettbil

 • 1

  Bruktbilen leveres hos et av testsentrene til NAF eller Viking Kontroll om morgenen (eller kvelden før). Timen blir booket av kunderådgiver. Samme dag blir bilen testet, og det blir tatt bilder.

 • 2

  Kunden mottar dokumentasjon med resultater og bilder på e-post. Dermed er den klar for budrunde blant over 1900 bruktbilforhandlere som er registrert hos Nettbil.

 • 3

  Budrunden gjennomføres på ettermiddagen. Man kan velge å godta det høyeste budet eller hente bilen sin igjen kostnadsfritt.

 • 4

  Salget går via Nettbil, som også fikser kontrakt, eieskifte, booking av test og oppgjør. Pengene blir utbetalt til kunden dagen etter.

 • 5

  Nettbil overtar reklamasjonsansvar ved salg av bilen. Ved privatsalg er selger reklamasjonsansvarlig i 2 år.

Nettbil illustrasjon

Kom i gang med et enkelt bilsalg

Det har aldri vært enklere å selge bil. Lever bilen, så fikser vi resten.