Jeg slapp alt jeg synes er ubehagelig ved bilsalg

Da Anita Paus skulle selge sin 6 år gamle Mini, var det både litt vemodig og vanskelig. Etter flere runder på finn.no uten hell ble hun tipset om Nettbil. Det gjorde prosessen mye enklere.

– Det var faktisk ganske trist å selge bilen. Minien var en fantastisk bil, men jeg skulle gå over til el-bil. Først var det naturlig å legge den ut på finn.no, men etter veldig dårlig respons ble jeg tipset om Nettbil fra en bekjent – og da gikk alt plutselig veldig fort.

– Jeg fikk beskjed om å vaske bilen, putte inn vinterdekk og kjøre den til NAF til avtalt tid. Etter det så jeg ikke bilen min mer, for den ble solgt dagen etter, ler Anita.

En bedre prosess

Etter å ha prøvd å selge bilen på finn.no og måttet svare på vanskelige spørsmål om bil var det fint å slippe forvirrende samtaler når hun snakket med Nettbil.

- Jeg synes det er vanskelig å snakke bil med folk som ringer og stiller masse spørsmål. Med Nettbil slapp jeg unna alt det jeg synes er ubehagelig med bilsalg – det var helt perfekt.

- Nettbil snakket om bil på en måte jeg kunne forstå, når de spurte meg om bilens tekniske tilstand var det på et språk jeg kunne svare på, og det gjorde hele prosessen enda bedre, legger Anita til.

Gøy med budrunde

Anita var spent da budene begynte å tikke inn under budrunden, men synes det var gøy å se budene klatre oppover.

Anita Paus

Et trygt bilsalg

Det var flere faktorer som gjorde at Anita syntes Nettbil virket som en trygg måte å selge bilen sin på.

– Samtalene med Nettbil var veldig fine, jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og det gjorde at det hele fremsto enda mer profesjonelt og trygt. Jeg synes også det er bra at NAF er involvert, det gjorde meg trygg på at bilen ble sjekket ordentlig.

Da hun var ferdig var hun så fornøyd at hun ville fortelle det til flere.

- Jeg var raskt ute med å dele opplevelsen min fra Nettbil på Facebook – det er noe jeg sjelden gjør, men det var så utrolig bra og effektivt. Kanskje sitter jeg igjen med litt mindre enn hva jeg ville gjort om jeg hadde stått i det og solgt via finn.no, men Nettbil var så enkelt at jeg kommer til å bruke det igjen. Jeg anbefaler det på det varmeste, avslutter Anita.

Dette er Nettbil

 • 1

  Bruktbilen leveres hos et av testsentrene til NAF eller Viking Kontroll om morgenen (eller kvelden før). Timen blir booket av kunderådgiver. Samme dag blir bilen testet, og det blir tatt bilder.

 • 2

  Kunden mottar dokumentasjon med resultater og bilder på e-post. Dermed er den klar for budrunde blant over 1900 bruktbilforhandlere som er registrert hos Nettbil.

 • 3

  Budrunden gjennomføres på ettermiddagen. Man kan velge å godta det høyeste budet eller hente bilen sin igjen kostnadsfritt.

 • 4

  Salget går via Nettbil, som også fikser kontrakt, eieskifte, booking av test og oppgjør. Pengene blir utbetalt til kunden dagen etter.

 • 5

  Nettbil overtar reklamasjonsansvar ved salg av bilen. Ved privatsalg er selger reklamasjonsansvarlig i 2 år.

Nettbil illustrasjon

Kom i gang med et enkelt bilsalg

Det har aldri vært enklere å selge bil. Lever bilen, så fikser vi resten.